⭐Connecta med Äventyrsdans⭐

Som dansledare hos oss får du:

Världens roligaste extrajobb!
Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb⭐
Ett färdigt upplägg att följa
Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla övningar, koreografier, danslekar och musik är färdigplanerat. Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida dansglädje!
Utbildning & Coachning
Inför terminen utbildas alla ledare i Äventyrsdans koncept. Allt i syfte att du som ledare ska känna dig trygg inför jobbet hos oss. Vi finns även alltid där för dig när du behöver coachning under terminen.

Lediga jobb - Äventyrsdans ⭐

Om det inte finns någon tjänst ledig i din stad just nu. Kolla även in vår verksamhet Star Dance.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vad är Äventyrsdans?

⭐Deltagarna

Äventyrsdans är dansskolan för barn mellan 2-6 år som inte bara vill dansa utan göra det på ett kreativt och lekfullt sätt. 

Så långt det går delar vi in barnen i åldersgrupper. 

⭐Storytelling

Hela terminen bygger på en historia som tar dig och barnen med på fantastiska äventyr. Den som berättar historien är vår kära vän Astronaut-Alex som skickar brev till dig som ledare som du läser upp för barnen. Breven är det som hela tiden leder historien vidare tillsammans med all musik och koreografi som givetvis följer samma tema 👨🏼‍🚀

⭐Kreativa material

På passen använder vi danssjalar, bilder och en fallskärm för inspirera barnen till nya rörelser. 

⭐Glöm inte att connecta! ⭐
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor