🐵 Connecta med Djungelgympa 🐵

Som gymnastikledare hos oss får du:

Världens roligaste extrajobb!
Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb 🐵
Ett färdigt upplägg att följa
Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla gymnastikbanor, övningar och lekar färdigplanerat. Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!
Utbildning & Coachning
Inför terminen utbildas alla ledare i Knatteskutts koncept. Allt i syfte att du som ledare ska känna dig trygg inför jobbet hos oss. Vi finns även alltid där för dig när du behöver coachning under terminen.

Lediga jobb - Djungelgympa 🐵

Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team

Skulle det dock vara så att vi inte söker någon ledare i just dina stad idag connecta med oss eller kolla in vår verksamhet Knatteskutt som är idrott för barn i samma ålder som Djungelgympa.

Alla jobb

Vad är Djungelgympa

🐵 Deltagarna

Djungelgympa är en lekfull och fantasifull gymnastikträning för barn i ålder 2-6 år.

Vårt mål är att ditt barn ska älska gymnastik precis som vi gör och tillsammans beger vi oss ut på Djungeläventyr!

🐵 Det här gör vi på passen

Djungelgympas upplägg är utvecklat utifrån fyra av gymnastikens grundformer KlättraRullaBalansera och Hoppa. Vi bygger upp hinderbanor med gymnastikredskap och blandar det med övningar och lekar på veckans gymnastiktema. 

🐵 Storytelling

På Djungelgympapassen tänker vi oss hela tiden att vi är i djungeln. Allt vi gör, alla instruktioner har kopplingar till den här lekfulla fantasin. Vi slänger oss i lianer, klättrar upp i berg eller kryper i grottor. Givetvis finns flera tips och idéer på hur du kan bygga upp den här fantasin färdigt i passupplägget. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor