🐰Connecta med Knatteskutt🐰

Som idrottsledare hos oss får du:

Världens roligaste extrajobb!
Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb 🐰
Ett färdigt upplägg att följa
Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla övningar och lekar färdigplanerat. Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!
Utbildning & Coachning
Inför terminen utbildas alla ledare i Knatteskutts koncept. Allt i syfte att du som ledare ska känna dig trygg inför jobbet hos oss. Vi finns även alltid där för dig när du behöver coachning under terminen.

Lediga jobb - Knatteskutt 🐰

Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team

Skulle det dock vara så att vi inte söker någon ledare i just dina stad idag connecta med oss eller kolla in vår verksamhet Djungelgympa som är gymnastik för barn i samma ålder som Knatteskutt.

Alla jobb

Vad är Knatteskutt

På Knatteskutt får deltagarna på ett lekfullt sätt aktiveras och ha kul tillsammans. Övningar och lekar är inspirerade av olika idrotter och fulla av energi!

🐰 Deltagarna

Idrottsaktiviteter för barn med spring i benen - Det är Knatteskutt! 

Deltagarna är mellan 2-6 år och delas så långt det går in i åldersgrupper. 

🐰 Vad vi gör på passen

På Knatteskutt får deltagarna på ett lekfullt sätt aktiveras och ha kul tillsammans med andra barn. Övningar och lekar är inspirerade av olika idrotter och fulla av energi! Idrotter vi ofta tar inspiration ifrån:

  • Friidrott
  • Parkour
  • Fotboll
  • Handboll
  • Gymnastik
  • m.fl.
🐰 Glöm inte att connecta! 🐰
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor